fbpx
Diamondtattooshop.nl | Win een Tattoo naar keuze t.w.v. € 150,-* | Actie Verloopt Over :
Doe Gratis Mee!
Toggle Bar

Belangrijke Feitjes over onze Hygiënische Werkwijze en Materialen!

Hygiëne staat bij ons samen met kwaliteit op nummer 1. Je kunt dus ook altijd een hygiënische en nette studio verwachten. We WERKEN alleen met weg-gooi naalden en tubes, dit betekent dus dat we na elke klant een nieuwe naald en tube uitpakken. Overigens werken wij alleen met producten (inkt, vloeistoffen, etc.) dat is goedgekeurd aan de EU-richtlijn. We werken met verschillende apparaten (Machines, Voedingen, etc) die van hoge kwaliteit zijn en geregeld worden gecontroleerd en onderhouden. Uiteraard worden de machines die wij gebruiken na elke behandeling gereinigd.

Het aanbrengen van een Tatoeage

Tijdens het aanbrengen van een tattoo worden met kleine naalden inkt- en pigmentstoffen onder de huid aangebracht. Hierdoor ontstaat een voor het leven blijvende afbeelding. De inkt- en pigmentstoffen moeten aan strenge eisen voldoen. Dit wordt gecontroleerd door de Voedsel en Waren Autoriteit. Voordat de tattoo wordt aangebracht wordt de huid schoongemaakt en gedesinfecteerd. Zonodig word de huid geschoren. Dit moet gebeuren met een nieuw wegwerp scheermesje. Het aanbrengen van een tattoo moet zo hygiënisch mogelijk gebeuren. Dat wil zeggen: de naald die door de huid gaat mag niet eerder gebruikt zijn, moet uit een steriele verpakking komen, mag niet met de blote handen worden aangeraakt en moet voorzien zijn van een t.h.t. datum. De inkt die gebruikt wordt moet eveneens steriel zijn. De inkt die voor jou gebruikt wordt zit in kleine inktcups en mag alleen voor jou gebruikt worden. Diamond tattoo shop sluit inkt flesjes overigens na het eerste gebruik af d.m.v. een speciaal afsluitdopje. Hierdoor wordt het inkt flesje gegarandeerd stofvrij en geheel hygienisch afgesloten.

Overgebleven inkt wordt weggegooid

Tijdens het aanbrengen van een tattoo worden tissues gebruikt. Uiteraard moeten de tissues schoon zijn en direct na gebruik worden weggegooid. De tatoeëerder draagt tijdens het aanbrengen van de tattoo handschoenen en vervangt deze handschoenen telkens als hij of zij iets anders aanraakt dan het tatoeeër apparaat, een tissue of je huid. Na afloop wordt de getatoeëerde plek verzorgd en afgedekt.

Het verzorgen van de tattoo

Een pas aangebrachte tattoo is vergelijkbaar met een schaafwond. De wond die door het tatoeëren is ontstaan heeft tijd en zorg nodig om te genezen. Met een goede verzorging is de wond na 1 week tot 1,5 week genezen. Je krijgt van de tatoeëerder mondelinge en schriftelijke instructie mee hoe je de tattoo moet verzorgen. In die instructie moet staan dat je bij klachten zoals zwelling, pussen enz. naar de huisarts moet gaan. Tijdens het genezen van de tattoo mag je niet in zwemwater, sauna, zonnebank of in de directe zon lopen met je tattoo. Nadat de tattoo is genezen moet je er een zonnebrand met een hoge factor op smeren als je ermee in de zon gaat.

Je Gezondheid

Als je lijdt aan 1 van de onderstaande gezondheidsklachten raadt de GGD je af om een tattoo te laten zetten. Diabetes, Hemofilie,Chronische, huidziekte, Contactallergie Immuunstoornis, hart- en vaatafwijkingen, bij het gebruik van antistollingsmiddelen, Op plaatsen waar je plastische chirurgie of radiotherapie hebt ondergaan, Op plaatsen waar zich bulten, donkere moedervlekken, zwellingen of andere vormen van irritatie op je lichaam. Tijdens het aanbrengen van de tattoo mag je niet onder invloed zijn van alcohol of drugs. Ben je zwanger….dan word het afgeraden om een tattoo te laten zetten. Eet en drink goed voor dat je een tattoo gaat laten zetten en breng de tatoeëerder op de hoogte van medicijngebruik. In Nederland geldt een wet die van toepassing is op het zetten van tattoos. De hygiëneregels zijn opgesteld door het landelijke centrum hygiëne en veiligheid en de tatoeëerder moet zich daar aan houden. De studio wordt om de 2 jaar gecontroleerd of de regels wel worden nageleefd.

Punten Coupons

Korting Coupons


Actie 001 - 50 %  Korting
Actie 002  5 %  Korting
Actie 003 - € 10,- Korting
Actie 004 € 5,-   Korting

Nieuwe Artikelen

-----------------------------------------
ultracleanerskymen
Ultra Cleaner
84,95 €

Top Aanbieding

-----------------------------------------
22tips
Tattoo Tips 22Set
24,95 €

Cashback Korting

-----------------------------------------
verdooftattoo
Verdovende Zalf
12,95 €

Top Aanbieding

-----------------------------------------

Volg ons op: INSTAGRAM


Volg ons ook op instagram en
bekijk verschillende ontwerpen van onze tattoo artiest Yorruz.

    Helaas kunt u in de shop niet Pinnen.

Momenteel Online: 227

Volg ons op: FACEBOOK


Volg ons ook op Facebook en like onze pagina. Hier vindt u alle nieuwtjes en informatie over ons.

Wij gebruiken cookies om het bezoek aan onze website makkelijker te maken en je relevantere advertenties te tonen. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen volgen wat je op de website doet en welke advertenties je van ons te zien krijgt. Door verder te gaan op de website, ga je hiermee akkoord. Je kunt dit altijd weer aanpassen. Meer info